"Korongos" bőrpáncél

“Korongos” bőrpáncél

Ez a páncél típus a mellrészre helyezett korong formájú erősített részről kapta az elnevezést. Formailag viszonylag kevés leletanyag, ugyanakkor számos gyakorlati kísérletezés eredménye. Éppen ezért nem rekonstrukció. Kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készül, front oldalának vastagsága a belső béléssel együtt 5 réteg, a hátoldal vastagsága a belső béléssel együtt 4 réteg. Anyagvastagsága 3 cm.

A kivitelezés során minden egyes munkafázis teljes egészében kézi alkotást, faragást, varrást jelent. Ennek a típusnak az alapját 2-2 réteg kikeményített merev marhabőr mellény adja.A rétegek közzé kemény acéllemez kerül merevítésnek,ami külön kérésre áttört motívumok felhasználásával megjeleníthető. Ezután következnek a megmunkált külső rétegek és a megerősített mellkorong. Többféle színben és változatos motívumokkal is megrendelhető, egyszerűbb és gazdagon díszített kivitelben egyaránt. Rendelés esetén a méretegyeztetés feltétlenül szükséges.

Ha rendelni szeretnél

Minden munka egyedileg készül, melyet részletes egyeztetés előz meg. Vedd fel velem a kapcsolatot. Vagy kérdezz, kommentálj itt a termékoldalon

Tel: +36 70 7713778 | E-mail: koszta.borpancel@gmail.com

Ajánlatot kérek

Érdeklődés

v. +36 70 7713778

*Kitöltése kötelező