Munka közben

Helló Világ!

Üdvözletem!

Íme elkészült hát a várva várt honlap!

Hosszú út vezetett ideáig, és nem is volt ez olyan könnyű. De itt vagyunk és ez most minden viszontagságot feledtet.

A honlap célja elsősorban az eddigi munkáim bemutatása, másodsorban pedig azon igények kielégítése amelyek a munkáim megvásárlására irányulnak. Remélhetőleg minden megkeresés és esetleges rendelés, zökkenőmentesen fog működni, bár bele telhet kis időbe, míg minden opciót megtanulok rendesen használni. Az itt található bejegyzésekben igyekszem minél színesebb és élménydúsabb írott és vetített anyagokat közszemlére tenni, ami a munkámról, a felhasznált forrásokról, vagy éppen valamilyen újabb technika megismertetéséről szól.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a honlap megalkotóinak, Szabó Gábornak és Dobos Csabának a fáradozásaikért, Patonai Bátornak a felülmúlhatatlan tekerő-muzsikáért, s a hangfelvételekben nyújtott segítségért a Protone hangstúdiónak és Babják Jánosnak !

Az első bejegyzés követelményeit ez a pár sor talán éppen megfelelő mértékben szolgálja. Nem szándékom senkit sem untatni soraimmal, így köszöntésemet le is zárom. A következő jegyzetekben már tartalmasabb “Szakmai” irományokkal készülök.

További kellemes böngészést kívánok!

Tisztelettel

Koszta Zoltán